Taxi IJmuiden is uw partner wanneer het gaat om vervoer in het zakelijk segment. Uw bedrijf kan Taxi IJmuiden bijvoorbeeld inschakelen voor het ophalen van zakelijke klanten en/of relaties na aankomst op de luchthaven Schiphol. De chauffeurs van Taxi IJmuiden zullen dan van te voren met u afspreken waar zij uw klanten zullen opwachten. Uiteraard kan Taxi IJmuiden ook zorg dragen voor het vervoer naar een hotel, vergadering of andere bestemming.

Voor wat betreft het Zakelijk Vervoer van Taxi IJmuiden kunt u rekenen op een professionele uitstraling, van zowel de auto’s als de chauffeurs van Taxi Ijmuiden. De zwartgekleurde auto’s van Taxi IJmuiden zijn van het merk Mercedes-Benz; van binnen is de auto van alle gemakken voorzien en het luxueuze interieur is altijd netjes en hygiënisch.

Bij Taxi IJmuiden is het mogelijk om te betalen met Credit Card, MasterCard en Maestro-Card. Indien u verwacht vaker gebruik te maken van de diensten van Taxi IJmuiden kunt u ervoor kiezen om op rekening te rijden. Taxi IJmuiden verstuurt u dan maandelijks een factuur waarmee u direct overzicht krijgt op alle gereden ritten en de bijbehorende specificaties (bijv. vertrekpunt- bestemming, namen passagiers, datum en tijdstip). Voor alle zakelijke ritten geldt overigens dat deze belastingaftrekbaar zijn.

Taxi IJmuiden Zakelijk