Alvast van harte gefeliciteerd namens Taxi IJmuiden!

Bent u nog op zoek naar voortreffelijk trouwvervoer voor op uw grote dag? Taxi IJmuiden hoort het graag van u! Als u kiest voor de elegante auto’s van Taxi IJmuiden, kunt u rekenen op extra glamour op uw bruiloft! Bovendien biedt Taxi IJmuiden trouwvervoer aan tegen een verrassend lage prijs!

Voor het trouwvervoer beschikt Taxi IJmuiden over een prachtige, nieuwe en luxueuze Mercedes-Benz, die jonger is dan drie jaar. Door zijn zwartgekleurde verschijning is de auto voortreffelijk elegant! Het interieur is evenzo elegant en de zittingen zijn bekleed met leer. Al met al zult u de show stelen met het in- en uitstappen: Taxi IJmuiden zal ervoor zorgen dat u zich koninklijk voelt op deze bijzondere dag!

Ook de chauffeurs van Taxi IJmuiden zullen, geheel gekleed in stijl van de gelegenheid, verschijnen in driedelig kostuum. Indien u een andere stijl prefereert, verzoeken wij u dit op voorhand aan ons door te geven. Indien u verder speciale wensen heeft ten aanzien van het vervoer op uw trouwerij, schroom dan niet dit aan ons door te geven! Taxi IJmuiden wil er alles aandoen om u ook tijdens de rit op deze spannende dag op uw gemak te stellen.

Bel Taxi IJmuiden op 023 540 05 00 en laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

Taxi IJmuiden Trouwvervoer