Bewoners van Ijmuiden en omgeving kunnen Taxi IJmuiden ook inschakelen voor het vervoer van en naar de luchthaven Schiphol. Indien u vervoerd wil worden naar een andere binnen- of buitenlandse luchthaven brengt Taxi IJmuiden u ook graag!

Met het gemak van de Schiphol Service van Taxi IJmuiden hoeft u zich niet meer druk te maken over het vinden van een parkeerplaats van uw auto en hoeft u ook geen familieleden of kennissen te vragen u te brengen. Taxi IJmuiden komt u thuis ophalen en laadt voor u al uw bagage in. Zo kunt u met een gerust hart vertrekken naar uw plaats van bestemming!

Bovendien biedt Taxi IJmuiden deze dienst aan tegen de scherpste prijs in de regio! De Schiphol Service van Taxi IJmuiden zit dus vol met voordelige voordelen!

Ook bij terugkomst van uw reis kunt u Taxi IJmuiden inschakelen. De chauffeurs van Taxi IJmuiden zullen u dan opwachten op een plek die zij op voorhand met u hebben besproken. Wij verzoeken u vriendelijk om ons (min. 12 uur) van te voren op de hoogte te stellen van uw terugkomst, zodat Taxi IJmuiden u tijdig op kan halen.

Namens Taxi IJmuiden wensen wij u alvast een fijne reis!

Taxi IJmuiden Schiphol