IJmuiden

Taxi IJmuiden is een toonaangevend bedrijf dat sinds 2004 is uitgegroeid tot een bekende serviceverlener in de regio IJmuiden en de wijde omgeving. Door hoge eisen te stellen aan onze diensten zijn wij in staat om onze klanten blij te verassen met de hoge kwaliteit die wij kunnen bieden. Taxi IJmuiden hecht veel waarde aan representativiteit, wat terug te zien is in stijlvolle auto’s, representatief geklede chauffeurs en een professionele houding.

Integriteit is bij Taxi IJmuiden van groot belang, want eerlijkheid duurt het langst. Juist om die reden kunnen de klanten van Taxi IJmuiden hun vervoer met vertrouwen in onze handen leggen. Ook in de communicatie onder onze werknemers is deze integriteit van grote waarde.

Taxi IJmuiden heeft zich gaandeweg ontwikkeld tot een ware duizendpoot op het gebied van personenvervoer. De diversiteit van onze diensten toont aan dat Taxi IJmuiden gedreven is om elke vervoerswens te realiseren. Momenteel zijn onze chauffeurs dagelijks onderweg om onze klanten bijvoorbeeld te brengen naar het ziekenhuis, naar hun school, hun werk, een concert, een vergadering en naar de luchthaven. Uiteraard blijven wij luisteren naar onze klanten en zullen wij hen brengen waar zij wensen te zijn.

Taxi IJmuiden